Tjänster

Kryssningar

Vill du åka på en längre tur till någon av de klassiska ställena längs Bohusläns kust passar de nylanserade kryssningarna perfekt för dig. Vi tar dig på en båttur genom den vackra miljön i skärgården och ger dig möjlighet att stanna och äta eller hitta på något annat vid destinationen. Läs mer om de olika turerna nedan och boka via knappen!

Marstrand

På denna tur kör vi er från Hälleviksstrand, ner mot Mollösund, genom Kyrkesund, förbi Skärhamn och till sist ner till klassiska Marstrand. Väl på plats släpps ni av i hamnen och på Johans Krog (eller annan restaurang om ni så önskar) står ett bord och väntar på er där ni får avnjuta en måltid. När ni känner er klara väntar vi i hamnen och kör er tillbaka upp till Hälleviksstrand.


Turen tar ca 5 timmar och kostar 8500 kr. Kontakta oss på 079-355 62 16 för bokning och/eller frågor samt specifika önskemål. Utifrån dina behov kan vi justera resan på flera sätt.

Smögen

Här avgår vi från också Hälleviksstrand men reser istället norrut. Vi passerar Gullholmen, Grundsund, Fiskebäckskil, Lysekil, Malmön och så anländer vi till Smögen. Här finns ett bord på Musselbaren (eller annan krog om ni så önskar) bokat för lunch eller middag. Efteråt sätter vi oss i båten och återvänder till Hälleviksstrand där ni släpps av.


Turen tar ca 5 timmar och kostar 8500 kr. Kontakta oss på 079-355 62 16 för bokning och/eller frågor samt specifika önskemål. Utifrån dina behov kan vi justera resan på flera sätt.

Genom Bohuslän

Vill du ha en visning av Bohuslän till några besökande eller gäster? Då passar denna tur perfekt för dig. Vi startar i Hälleviksstrand och rör oss sedan uppåt mot Gullholmen och förbi Tuvesvik till Ellösfjorden. Därefter åker vi runt Malö, upp mot Skaftö och runt till Fiskebäckskil där ett bord väntar på Gullmarsstrand Hotell (eller annat ställe om så önskas). Efter måltiden åker vi genom Grundsund och ut vid Islandsberg, för att slutligen röra oss tillbaka till Hälleviksstrand.


Turen tar ca 3 timmar och kostar 6100 kr. Kontakta oss på 079-355 62 16 för bokning och/eller frågor samt specifika önskemål. Utifrån dina behov kan vi justera resan på flera sätt.